James Wan over praten onderwater in 'Aquaman'

James Wan over praten onderwater in 'Aquaman'

Het is nog een ingewikkeld probleem om te tackelen.

Tegenover IGN ging regisseur James Wan in op een interessante kwestie rond DC-film Aquaman. Jason Momoa’s personage kan immers makkelijk onderwater zwemmen en zal ook onderwater met zijn onderdanen communiceren. In Batman v Superman: Dawn of Justice zagen we Momoa al onderwater en toen zag het eruit alsof hij zijn adem inhield. Dat is naast het praten een probleem dat men moet tackelen en daar had Wan het nodige over te vertellen.

“Ik hou van het idee van onderwater praten, maar met een heel sonische, waterachtige kant eraan,” vertelde hij. ”Dus een beetje een waterig, bijna sonar/walvisding. Zelfs al is het in mensentaal, moet er een kleine laag onder zitten, die interessant gaat zijn om te ontwerpen vanuit een sound design perspectief. Dus ja, dat wordt leuk. En Zack heeft wat ideeën die hij implementeert in Justice League.”

Het is dus nog even afwachten hoe het eruit komt te zien. Ook Wan weet het nog niet helemaal zeker. “Ik zal eerlijk zijn, JL wordt een experiment om te zien wat wel en niet werkt. Dat is ook het mooie aan al deze superheldenfilms, naarmate ze vorderen veranderen ze kleine details. Je moet doen wat het beste is voor je film.”

Momoa zal eerst te zien zijn in Justice League, in november 2017. Vervolgens is hij in juli 2018 in een solofilm te zien.



NieuwsFilm

meest populair