Justice League-held Cyborg in 'The Flash' [UPDATE]

Justice League-held Cyborg in 'The Flash' [UPDATE]

Barry Allen krijgt back-up van (minimaal) één van zijn JLA-vrienden.

Nog voor hij een eigen film heeft, krijgen we al heel wat te zien van Ray Fishers DC-superheld. Volgens Variety zal Victor Stone a.k.a. Cyborg te zien zijn in The Flash, de DCEU-titel van Dope-regisseur Rick Famuyiwa.

Van zowel Cyborg als The Flash hebben we al e.e.a. te zien gekregen. In Batman v Superman: Dawn of Justice werden ze kort geintroduceerd, de eerste trailer van Justice League gaf wat prijs en in Suicide Squad flitste een van beide heren kort voorbij. De rol van Barry Allen a.k.a. The Flash ligt in handen van Ezra Miller.

UPDATE: De geruchtenmolen wordt weer eens bijgestuurd door de oplettende filmmakers. Regisseur Famuyiwa vraagt om een bron en lijkt tevens een beetje aan te geven dat de media wat vaker onderzoek mag doen voor zij iets publiceren. Aan de andere kant... Misschien is hij op zoek naar de "klokkenluider."






Met Cyborg krijgt Fisher pas over een kleine vier jaar - om exact te zijn 3 april 2020 - zijn eigen avontuur. Na zijn optreden in Dawn of Justice is hij dus minimaal te zien in Justice League (2017) en vermoedelijk dus The Flash, respectievelijke gepland voor 16 november 2017 en vermoedelijk 23 maart 2018. Check de geboorte van Cyborg in onderstaande beelden:



NieuwsFilm

meest populair