Regisseur Dean Israelite geeft update over 'Power Rangers'-reboot

In maart 2017 keren de Rangers terug in vernieuwde vorm.

Op 23 maart 2017 zien we hoe een nieuwe groep jongeren de gekleurde helmen opzetten in een filmreboot van Power Rangers. De regisseur van de film is Dean Israelite, toevallig de neef van Jonathan Liebesman, regisseur van de filmreboot van een andere jeugdfavoriet, filmreboot van Power Rangersfilmreboot van Teenage Mutant Ninja Turtles. Israelite liet tijdens een interview met Empire nu weten wat de status van de film is en wat we ervan kunnen verwachten:

"Ik ben opgegroeid met de Power Rangers en heb dezelfde vragen als andere mensen. Hoe gaan we dit updaten? Kan deze film zich meten met de huidige superheldenfilms? Het verhaal van de film laat zich leiden door de personages. De pakken zijn overigens praktisch vervaardigd door Weta Workshop, met de nieuwste technologieën."

Bryan Cranston werd nog niet zo lang geleden aan de cast toegevoegd als Zordon. Israelite liet ook aan Empire weten wat Cranston van zijn ideeën vindt:

''Cranston was net als iedereen sceptisch. Toen hij echter een aantal beelden kreeg voorgeschoteld, zag hij echter het potentieel en kreeg hij er zin in. Ik denk dat de fans heel blij zullen zijn met wat me doen met Zordon."

De nieuwe Rangers worden gespeeld door Dacre Montgomery (als Jason/Red Ranger), RJ Cyler (Billy/Blue Ranger), Becky G (Trini/Yellow Ranger), Ludi Lin (Zack/Black Ranger) en Naomi Scott (als Kimberly/Pink Ranger). Elizabeth Banks speelt op haar beurt de rol van schurk Rita Repulsa.



NieuwsFilm

meest populair