'Straight Outta Compton'- acteur Jason Mitchell krijgt Rising Star Award

'Straight Outta Compton'- acteur Jason Mitchell krijgt Rising Star Award

De acteur krijgt de prijs op het San Diego International Film Festival.

Het San Diego International Film Festival, dat eind september van start zal gaan, heeft de Straight Outta Compton acteur Jason Mitchell uitgekozen om de Rising Star Award in ontvangst te nemen. Variety meldt dat de prijs op 29 september aan de acteur zal worden overhandigd.

Straight Outta Compton gaat over de rapformatie N.W.A. Met hun muziek, attitude en talent vochten ze tegen de autoriteiten die hen onder de duim wilden houden. In hun teksten vertelden ze de waarheid over het leven in de hood en begonnen ze een sociale revolutie die nog steeds invloed heeft op de hedendaagse samenleving. Mitchell speelde daarin de rol van rapper Eazy-E. De hele cast werd na release genomineerd voor een Screen Actors Guild Award voor beste ensemble.

Sinds zijn rol in Straight Outta Compton heeft Mitchell getekend voor meerdere grote rollen.
Zo zal hij binnenkort te zien zijn in Mudbound met Carey Mulligan, Kong: Skull Island en Legendary tegenover Tom Hiddleston en Brie Larson.

Het San Diego International Film Festival is een festival waarin werk van onafhankelijke Amerikaanse en internationale filmmakers wordt vertoond. Dit jaar vindt het festival plaats van 28 september tot en met 2 oktober.



NieuwsFilm

meest populair