[UPDATE] Welke acteur speelt Deathstroke in 'The Batman' én 'Justice League'?

[UPDATE] Welke acteur speelt Deathstroke in 'The Batman' én 'Justice League'?

Er worden twee namen genoemd.

Gisteren verspreidde Ben Affleck een korte en onthullende video met daarin het personage Deathstroke. TheWrap meldt nu dat het personage de slechterik is in de door Affleck geregisseerde Batman-film, die mogelijk de titel The Batman draagt.

Het is nog onbekend welke acteur de rol speelt. In de tv-serie was het nog acteur Manu Bennett die de rol vervulde van Deathstroke a.k.a. Slade Wilson. Eerder dit jaar onthulde Arrow-producent Marc Guggenheim al dat het personage niet zou terugkeren in de serie, aangezien "het personage betrokken is bij een DC-project."

Voor The Batman is nog geen verschijningsdatum bekend. Klaarblijkelijk is Affleck druk bezig met de pre-productie en het zou kunnen dat er snel een verschijningsdatum volgt. Een aantal aangekondigde verschijningsdata voor films in het DC Extended Universe hebben nog geen titel, namelijk 5 oktober 2018 en 14 juni en 1 november 2019. Waarschijnlijk zal één van deze data worden ingepikt door Doug Limans Justice League Dark.

Overigens zou het makkelijk kunnen dat Deathstroke (kort) opduikt in Zack Snyders DC-film Justice League. Een cameo is superheldenland is nooit uitgesloten. Deze grootse DC-film verschijnt op 16 november 2017.



UPDATE 31/8: Ondertussen zijn er ook geruchten over wie de rol van Deathstroke zal gaan spelen. Enerzijds wordt Joe Mangianello (Magic Mike XXL) gelinkt aan de rol. Hij is namelijk op dit moment in Londen en werd recent Twitter-volger van regisseur Zack Snyder. Anderzijds is het Julian Lewis Jones (The Eagle) die wordt genoemd. De acteur werd onlangs aangetrokken. Over zijn rol deed hij geheimzinnig.



UPDATE 30/8: Warner Bros. en Affleck laten verlopig nog niets van zich horen. De website ScreenRant meldt nu dat Deathstroke waarschijnlijk te zien is in zowel The Batman als Justice League. Tijdens een bezoek aan de set was de omgeving waarin we Deathstroke zien namelijk ook te zien en dit zou volgens ScreenRant de "Flying Fox" zijn, een voertuig van de JLA.



NieuwsFilm

meest populair