'Alien: Covenant' wordt supereng en grootschalig

'Alien: Covenant' wordt supereng en grootschalig

Michael Fassbender heeft er hoge verwachtingen van.

De productie van Ridley Scotts Alien: Covenant werden vorige maand afgerond en het duurt nog iets minder dan een jaar voordat de film in de bioscopen draait. Voor die tijd is er nog genoeg tijd om de film te hypen, en daar geeft acteur Michael Fassbender vast een startschot voor. Hij sprak tegenover Collider over zijn enthousiasme voor de film.

"Ik moet dit zeggen, deze Alien wordt - Ik kijk er heel erg naar uit om hem te zien en iedereen die eraan meewerkt kijkt ernaar uit. Het is veel enger dan Prometheus, maar het heeft dezelfde schaalgrootte als Prometheus, en tegelijk een gevoel van een ramp die eraan zit te komen zoals Alien dat had. Dus het is een prachtige samenvoeging van die twee films. Ik kijk er heel erg naar uit en ik denk dat het supereng wordt. En gigantisch in opzet."

Naast Fassbender spelen ook Katherine Waterston, Danny McBride, Billy Crudup en Noomi Rapace rollen in Alien: Covenant. De film laat zien hoe een groepje kolonisten aankomt op een prachtig paradijselijke planeet. Het enige bizarre is dat ze, eenmaal bij aankomt, de androïde David (Fassbender) aantreffen, de enige overlevende van de Prometheus-missie.

Alien: Covenant dient, mits succesvol, als startschot voor nog eens twee films, die uiteindelijk direct moeten aansluiten op Alien. Vanaf 3 augustus 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair