Brad Bird gaat met 'Incredibles 2' een nieuwe richting op

Brad Bird gaat met 'Incredibles 2' een nieuwe richting op

Hij geeft weinig details, maar praat wel over de film.

Het is twaalf jaar geleden sinds The Incredibles verscheen. Nu werkt schrijver en regisseur van die film, Brad Bird, aan een vervolg voor release in 2019. Details zijn er nog niet, maar Entertainment Weekly kreeg in een gesprek met Brad Bird wel een update over de vooruitgang van het project.

De reden waarom er nog geen details of plotgegevens zijn is helder. "Ik hou er niet van om cadeautjes uit te pakken voordat het Kerstmis is," aldus Bird. Maar: "Het gaat flink vooruit. En we kijken er heel erg naar uit. We willen het nieuwe richtingen in doen slaan."

Desondanks keren dezelfde personages terug, maar Bird heeft bijzondere plannen. "Met dezelfde personages en hetzelfde gevoel, maar dat gepaard gaande met een nieuwe richting. Ik bedoel, dat is de truc van een vervolg, het is een kwestie van jezelf herhalen zonder jezelf te herhalen."

De film zal in juni 2019 uitkomen in de bioscoop en heeft vermoedelijk rollen voor dezelfde personages: Mr. Incredible, Elastigirl, Violet, Dash, Jack Jack, Frozone, Syndrome en natuurlijk Edna Mode. Maar of de castleden die meer dan een decennium geleden die stemmen inspraken terugkeren is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair