Colin Firth over comeback in 'Kingsman: The Golden Circle'

Colin Firth over comeback in 'Kingsman: The Golden Circle'

Veel zegt hij niet; maar hij is er weer bij!

Aankomende zomer verschijnt het vervolg op de succesvolle spionage-actiekomedie Kingsman: The Secret Service (2014). Het mag ondertussen geen spoiler meer genoemd worden: in het tweede deel zal Colin Firth op een of andere manier terugkeren als Harry "Galahad" Hart. Maar hoe?

Tegenover Cinema Blend zei de acteur hetvolgende: "Het is geen geheim dat ik op een of andere manier betrokken ben. Maar het zou jammer zijn als ik nu al te specifiek wordt over wat het is. En ja, ik kan zeggen dat ik op de set ben geweest en er hangt een bijzondere sfeer en ik denk dat voor niemand iets duidelijk wordt. Ik denk dat Matthew Vaughns uitbundigheid en de manier waarop hij de verwachtingen van mensen wil ondermijnen, erg aanwezig is. Dit is niet een uitsmeersel van de eerste film. Het gaat volslagen anders zijn... Ik ben optimitisch dat de film buitengewoon wordt en compleet zijn eigen ding is."

Dat Firth weer aanwezig is, maakte onderstaande poster overigens al bekend:


Bekijk de afbeelding

Naast Firth keren ook Taron Egerton (Eggsy), Mark Strong (Merlin) en Sophie Cookson (Roxy) terug in Kingsman: The Golden Circle. Nieuwe namen zijn onder meer Channing Tatum, Pedro Pascal (Jack), Julianne Moore (Poppy), Halle Berry (Ginger), Jeff Bridges, Vinnie Jones en Elton John. Vanaf 16 juni 2017 in de Nederlandse bioscoop.

Hieronder de scène die aangeeft waarom er zo mysterieus wordt gedaan over de "comeback" van Firth:



NieuwsFilm

meest populair