Rob Zombie's ziekste film tot nu toe

Rob Zombie's ziekste film tot nu toe

Volgens de nieuwe trailer van '31'.

"De ziekste film van Rob Zombie tot nu toe", zo leest een quote van Steve Barton in de nieuwste trailer voor Zombie's nieuwe film 31. Dat is geen geringe claim voor de maker van films als House of 1000 Corpses, The Devil's Rejects, de remake van Halloween en het vervolg daarop.

Zombie is niet vies van een stevig potje bloederig geweld en het liefst op een onbehaaglijke manier die de hypocrisie van de gevestigde orde blootlegt en de normen en waarden van de middenklasse ontrafelt. En als het even kan met clowns, circusfreaks en white trash, waar aan de trailers te zien 31 er heel veel van heeft. Het verhaal van de film draait om vijf medewerkers van een reizend circus die in 1976 op de nacht van Halloween ontvoerd worden en in een hels complex worden opgesloten, waar ze twaalf uur lang moeten zien te overleven in een strijd tegen een bende sadistische clowns, om te kunnen ontsnappen.

Dat 'spel' wordt '31' genoemd. Onder andere met Malcolm McDowell als leider van de bende clowns en uiteraard Sheri-Moon Zombie (vrouw en muze van Rob) als een van de slachtoffers. 31 beleefde zijn wereldpremière afgelopen winter tijdens Sundance en zal op 16 september een online release krijgen, waarna in oktober in de VS een bioscooprelease volgt. Of de film in de Nederlandse bios zal belanden is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair