Brad Pitt en Angelina Jolie uit elkaar?

Brad Pitt en Angelina Jolie uit elkaar?

Het bekendste 'show-bizz couple' schijnt huwelijksproblemen te hebben

Dit bericht mag wel met een (flink) korreltje zout genomen worden, maar de geruchten gaan al langer rond dat het niet meer zo goed gaat tussen Brad Pitt en Angelina Jolie.
Naar het schijnt, brengt het koppel steeds minder tijd met elkaar door, dus de stap om volledig uit elkaar te gaan zou niet eens zo'n grote meer zijn.

Nadat ze al geruime tijd samen waren, gaf het Mr. & Mrs. Smith koppel elkaar twee jaar geleden het ja-woord. Sinds ze echter officieel met elkaar in het huwelijk getreden zijn, lijkt het met hun relatie bergafwaarts te gaan. Toch doen de Pitts er alles aan om hun huwelijk te redden; zo gaat het gerucht dat de Maleficent actrice en de Fury acteur al meerdere relatietherapeuten om hulp hebben gevraagd.

Laatst verkocht het koppel nog hun ''château'' in Miraval, Frankrijk, wat ze in 2008 hadden gekocht voor zo'n slordige 60 miljoen dollar. Ook zouden de schoolresultaten van hun vijf kinderen, Pax (12), Zahara (11), Shiloh (9) en de tweeling Vivienne en Knox (7) onder de problemen lijden.

Er gaan zelfs geruchten rond die nog een stapje verder gaan; de Salt actrice schijnt een oogje te hebben op Daniel Craig sinds ze elkaar hebben getroffen op een humanitaire hulp happening, terwijl The Big Short acteur terug lijkt te vallen op zijn vroegere vriendin Jennifer Aniston.

Er is nog niks bevestigd en beide sterren hullen zich vooralsnog in stilzwijgen; maar vanwege de wereldberoemde status van het Brangelina-koppel zullen we er nog wel het een en ander over te horen krijgen.



NieuwsFilm

meest populair