Joe Manganiello is Deathstroke in Ben Afflecks 'Batman'-film!

Joe Manganiello is Deathstroke in Ben Afflecks 'Batman'-film!

Hij verschijnt mogelijk ook in de Justice League-film.

Acteur Joe Manganiello is Deathstroke in Ben Afflecks solofilm voor Batman. Recent onthulde Affleck nog testbeelden vanaf de set van Justice League, die Deathstroke leken te onthullen. Toen gingen er nog meerdere namen rond voor de rol, waar Manganiello er een van was.

Tegenover de Wall Street Journal onthulde DC Entertainment CCO Geoff Johns dat het personage inderdaad in The Batman speelt. Of de schurk ook in Justice League een rol speelt wilde Johns niet bevestigen, maar het heeft er, gezien de beelden van Affleck, wel alle schijn van.

Deathstroke is een slechterik die bedacht werd door Marv Wolfman en George Perez voor The New teen Titans #2 uit 1980. Lange tijd was hij de aartsvijand van de Titans, maar de schrijvers ontwikkelden het personage door en kwamen uiteindelijk op een schurk die het vooral opnam tegen Batman. Hij kreeg ook enige parallellen met Batman: Deathstroke werd een extreem sterk personage, die dankzij zijn technisch vernuft en tactisch inzicht een waardig tegenstander van de Batman bleek.

Wanneer de film van Affleck uitkomt is niet bekend. Warner Bros. heeft een DC-film gepland staan voor 2018 die nog geen titel heeft gekregen en volgens sommigen is dat het plekje dat men voor Batman gereserveerd heeft.



NieuwsFilm

meest populair