Mister Sinister inderdaad schurk van 'Wolverine 3'

Mister Sinister inderdaad schurk van 'Wolverine 3'

En er volgt snel een eerste trailer!

Na twee decennia met de klauwen van Wolverine, maakt Hugh Jackman zich ervoor op afscheid te nemen van de rol met Wolverine 3. De scène na de aftiteling van X-Men: Apocalypse gaf alvast een hint naar wat we van deze laatste film van Jackman mogen verwachten.

In de after-credits scène van X-Men: Apocalypse zien we een man met een koffertje, die door de Weapon X faciliteit loopt, met een koffertje waar Essex Corp op gedrukt staat. Regisseur Bryan Singer bevestigt volgens de website Cinemablend in het audiocommentaar van Apocalypse dat het, zoals fans al verwacht hadden, verwijst naar Mister Sinister.

Mister Sinister heet eigenlijk Nathaniel Essex, die krachtiger wordt doordat hij experimenteert op mutanten. In de comics is het Apocalypse die Essex helpt bij het worden van Sinister en die hem helpt met de keuze voor zijn naam. Wie er voor de rol gecast is, is niet zeker.

Er is nog weinig bekend over de film van regisseur James Mangold, behalve dat Patrick Stewart er ook in te zien is als Profexxor X en dat X-23 te zien zal zijn. Vermoedelijk zal er snel nieuws volgen, want de release staat gepland voor 2 maart 2017.


UPDATE 12/09: Nu meldt regisseur James Mangold ook dat we de komende tijd eindelijk promotiemateriaal voor de film mogen verwachten. Met nog zes maanden te gaan tot de release, is dat niet heel vreemd. Vermoedelijk zal er dus snel materiaal volgen. De woorden van Mangold: "Dingen zullen snel naar buiten gebracht worden."

NieuwsFilm

meest populair