Brainfreeze en Jubilee in actie in coole verwijderde scène 'X-Men: Apocalypse'!

Brainfreeze en Jubilee in actie in coole verwijderde scène 'X-Men: Apocalypse'!

En Michael Fassbender vindt zijn rol in 'X-Men: Days of Future Past' vooral schreeuwerig.

Met de Blu-ray van X-Men: Apocalypse onderweg verschijnen er uiteraard ook wat van de extra's online. De meest opvallende tot op heden is een clip van zo'n drie minuten waarin vier van de "nieuwe" mutanten een winkelcentrum bezoeken. Naast dat de luchtige scène erg vermakelijk is, zien we ook fan-favorite Jubilee kortstondig in actie.

En dan is er nog een redelijk opvallende uitspraak van acteur Michael Fassbender (Magneto) over de voorganger X-Men: Days of Future Past uit 2014. Tijdens het Toronto International Film Festival zei Fassbender volgens Vulture het volgende over zijn aandeel: "Ik vond dat optreden eerlijk gezegd maar niets. Ik vind dat ik alleen maar aan het schreeuwen ben. Het is als... een of andere kerel die alleen maar aan het schreeuwen is."

In onderstaande clip zien we voornamelijk de vier mutanten Cyclops (Tye Sheridan), Jean Grey (Sophie Turner), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee) en Jubilee (Lana Condor). De laatste had opvallend genoeg een zeer beperkte rol in de film.

http://xmenladies.tumblr.com/post/150230197052/x-men-apocalypse-deleted-mall-scene


NieuwsFilm

meest populair