Reeks nieuwe foto's 'Assassin's Creed'

Michael Fassbender neemt het op tegen de Tempeliers.

Eind dit jaar komen er vier grote nieuwe films uit: Doctor Strange, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Rogue One: A Star Wars Story en Assassin's Creed. Maar waar die eerste drie films veel onder de aandacht gebracht worden, valt dat bij Assassin's Creed nog en beetje tegen. Geen wonder dus dat de makers nu een stel nieuwe foto's hebben vrijgegeven.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
De film van regisseur Justin Kurzel draait om Callum Lynch (Michael Fassbender), een misdadiger die geëxecuteerd zal worden. Het bedrijf Abstergo Industries, een hedendaagse incarnatie van de Tempeliers, redt hem. In ruil daarvoor moet hij de herinneringen van zijn voorouder Aguilar de Nerha, een Assasssin tijdens de Spaanse Inquisitie herleven. Terwijl Lynch de herinneringen van Aguilar beleeft, begint hij kennis en vaardigheden te vergaren die nodig zijn om het in het heden op te nemen tegen de Tempeliers - al eeuwen de vijanden van de Assassins.

Naast Fassbender spelen ook Marion Cottilard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson en Ariane Labed rollen in de film. Vanaf 5 januari in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair