Uitgelicht: Nieuwe indeling frontpage

Uitgelicht: Nieuwe indeling frontpage

En wat hebben we nog meer vernieuwd?

De afgelopen dagen hebben we vooral de voorpagina van FT iets gewijzigd. Wat die wijzigingen precies zijn, vertellen we in dit artikel.

Eerdere berichten over het nieuwe FT


» Over het nieuwe FT-cijfer
» Over inloggen op de nieuwe site
» Over de actieknop & stemmen
Laatste nieuws

Een belangrijk punt was de plek van het nieuws: de laatste berichten stonden niet bovenaan, maar juist de meest populaire. Dat hebben we nu omgedraaid, omdat de meest populaire berichten gedurende langere tijd dezelfde berichten laten zien, wat voor onze vaste bezoekers natuurlijk minder relevant en actueel is. Met deze wijziging valt ook het verschil in hoe de site voor ingelogde en niet-ingelogde gebruikers weergegeven wordt weg.

Meest populaire recensies

Wat de recensies betreft hebben we de meest populaire weggelaten. De nieuwste recensies verdienen de meeste aandacht en om die reden staan die weer op een prominente plek. We willen daaraan toevoegen dat binnenkort de nieuwe recensies ook weer bij het laatste nieuws verschijnen. De prominente plek op de voorpagina blijft dan wel gewoon bestaan.

Buzz-nieuws

De afgelopen tijd waren er behoorlijk wat opmerkingen over de prominente plek van het buzz-nieuws. De gossip berichten gingen volgens sommigen teveel op in het reguliere nieuws. Binnenkort zullen we om die reden een onderscheidende tag voor de titels van buzz-berichten plaatsen. Wel blijven ze gewoon tussen het laatste nieuws verschijnen.

Bioscoopfilms & toplijsten

Tot slot hebben we van nog een paar dingen de volgorde veranderd op de voorpagina. Nu zie je eerst de nieuwe bioscoopfilms, gevolgd door de films die nu in de bioscoop draaien en daarna pas de laatst toegevoegde films aan de toplijsten.

Ervaringen tot nu toe

Nu FT pakweg een maand in het nieuwe design te bezoeken is, willen we jullie vragen naar de ervaringen hiermee. Wat zijn voor jullie nog features die veranderd of gefinetuned moeten worden?

NieuwsFilm

meest populair