Uitgelicht: Actieknop & stemmen op films

En wat zijn de laatste nieuwe updates aan de site?

Vandaag weer een nieuw artikel waarin we enkele nieuwe features op de site uitlichten. Daarnaast vertellen we jullie over de meest recente updates.

» Over het nieuwe FT-cijfer
» Over inloggen op de nieuwe site

De actieknop


Een van de functies waar we erg trots op zijn, is de actieknop. Die tref je aan op twee plekken op de site: op recensie-pagina's en op filmpagina's. Als je daar bent, zie je rechts onderin een grote rode plus zweven. Klik daarop en je krijgt drie mogelijkheden:
» een cijfer geven aan een film;
» een eigen recensie schrijven;
» een film op je watchlist zetten.
Als je een cijfer gegeven hebt, of een film op je watchlist gezet hebt, vind je dat terug overal terug op de site, waar de poster van de betreffende film te zien is. Dat ziet er dan als volgt uit (links een cijfer, in het midden een film op de watchlist en rechts een film met cijfer, die ook op de watchlist staat):



Watchlist & cijfers

Voor de functies van de actieknop, moet je ingelogd zijn op je profiel. Op je eigen profielpagina tref je niet alleen je laatst geschreven recensies en reacties aan, maar ook de cijfers die je gegeven hebt en de watchlist. Daar staan simpelweg alle films waarvan je hebt aangegeven, dat je ze nog wil zien. Die cijfers en films op de watchlist komen overal al terug op de site waaronder bij films-op-tv, bioscoop en toplijsten.

Updates

We zeiden het al: de site heeft een nieuwe look & feel, maar nog altijd een work-in-progess. Dat zal nooit ophouden, maar bepaalde functies waren nog niet helemaal af bij lancering. Belangrijke functies die het weer doen zijn:
» Je blijft nu ingelogd, dus hoeft niet meer telkens opnieuw in te loggen
» UBB-codes (dus woorden kunnen weer vet gedrukt, schuin of onderstreept worden)
» Aanhalingstekens zijn terug (en zorgen dus weer voor duidelijkheid bij citaten)
» En er was een bug met het aantal views van artikelen, maar ook dat is nu gefikst.

NieuwsFilm

meest populair