'A Wrinkle in Time' heeft er dochters en vreemde wezens bij

'A Wrinkle in Time' heeft er dochters en vreemde wezens bij

Storm Reid, Reese Witherspoon en Mindy Kaling zijn toegevoegd aan de cast van dit Disney-tijdreissprookje van Ava Duvernay.

Regisseur Ava Duvernay bevestigde op Twitter dat in de afgelopen week naast Oprah Winfrey ook Reese Witherspoon en Mindy Kaling (The Office, The Mindy Project) en de twaalfjarige Storm Reid (12 Years a Slave) aan de cast van de Disneyfilm A Wrinke in Time zijn toegevoegd.

A Wrinke in Time volgt een groep kinderen die door de tijd reizen en vreemde werelden bezoeken, op zoek naar hun vermiste vader, een wetenschapper die experimenteerde met tijdreizen. Storm Reid gaat de de oudste dochter spelen. Witherspoon zal Mrs. Whatsit gaan spelen, een hemels wezen dat erg op een oude vrouw lijkt. Kaling gaat de literatuur citerende Mrs. Who spelen.

Ava Duvernay en Oprah Winfrey werkten eerder samen aan het voor twee Oscars genomineerde Selma, over een episode uit 1963 in het leven Dr. Martin Luther King, jr. Het script voor A Wrinke in Time wordt geschreven door Jennifer Lee, die samen met Chris Buck Frozen schreef en regisseerde. Zij baseert zich op het gelijknamige boek van Madeleine L'Engle, het eerste in een reeks van vier.



NieuwsFilm

meest populair