Doctor Strange mogelijk in 'Thor: Ragnarök' en een nieuwe synopsis

Doctor Strange mogelijk in 'Thor: Ragnarök' en een nieuwe synopsis

Plus twee nieuwe video's.

Over ruim een maand kunnen de Marvel Cinematic Universe-fans weer naar de bioscoop. Eind oktober verschijnt namelijk het veertiende deel en deze lijkt wel degelijk een andere insteek te krijgen dan de bekendere titels in de reeks. Het gaat uiteraard om Doctor Strange en afgelopen dagen verscheen er één en ander over de film en het personage.

Als eerste: Taika Waititi, regisseur van het in 2017 te verschijnen Thor: Ragnarök, in op de vraag of Doctor Strange in zijn film te zien is. Een maand geleden verscheen namelijk een opmerkelijke setfoto waarop Chris Hemsworths Thor een visitekaartje in zijn hand had met daarop het adres van Dr. Strange. Waititi tegenover Digital Spy:

"Oh, dat weet ik niet. Ik ben er niet zeker van... Ik weet het eigenlijk niet. Ik mag er niets over zeggen. Misschien is het gewoon iets voor de fans." En: "Misschien is het wel zoiets. Misschien een kleine tease. Of misschien een tease voor mensen die wilden inzoomen op die foto."

Hieronder die eerste setfoto (rechtsboven):

Tweet verwijderd

Ten tweede dook er een nieuwe synopsis op:

"Van Marvel komt Doctor Strange, een verhaal over de wereldberoemde neurochirurg Dr. Stephen Strange wiens leven voor altijd verandert nadat een gruwelijk auto-ongeluk hem berooft van het optimaal gebruiken van zijn handen. Als traditionele medicijnen niet blijken te werken, wordt hij gedwongen om een oplossing, en hoop, te vinden op een onwaarschijnlijke plek; een mysterieuze enclave die bekend staat als Kamar-Taj. Hij komt erachter dat dit ook een plek is waar wordt gevochten tegen duistere krachten die onze realiteit driegen te verwoesten. Strange, die magische krachten heeft bemachtigd, wordt gedwongen om te kiezen tussen het terugkeren naar zijn oude leven en het verdedigen van de wereld. Hij is namelijk de krachtigste tovenaar die er bestaat."

En als laatste verscheen online een featurette waarin het personage Strange wordt uitgelicht en er dook een nieuwe tv-spot op. De film van regisseur Scott Derrickson verschijnt op 28 oktober in de Nederlandse bioscoop.




NieuwsFilm

meest populair