Eerste versies kostuums Flash en Cyborg onthuld

Eerste versies kostuums Flash en Cyborg onthuld

Hoe zagen de superhelden er bijna uit?

Elke keer als een kostuum wordt onthuld van een nieuwe superheld, wordt dat breed uitgemeten op het internet. Dat gebeurde vorige week nog toen regisseur Zack Snyder het nieuwste pak van Batman (Ben Affleck) in Justice League onthulde. Natuurlijk gaat er aan zo'n onthulling een heleboel werk vooraf. Vandaag hebben we van Ironhead Studios dan ook een beeld van vroege versies van de kostuums van The Flash (Ezra Miller) en Cyborg (Ray Fisher). Onderstaand beeld laten zien dat de twee personages in eerste instantie behoorlijk andere kostuums hadden.

Bekijk de afbeelding
Het grootste verschil met het kostuum dat Cyborg in de eerste trailer draagt, is vooral het masker. Op de maquette hierboven is te zien dat hij een volledig gezichtsmasker zou krijgen, maar waarschijnlijk heeft men anders besloten om acteur Ray Fisher ook zichtbaar te houden.

Bekijk de afbeelding
Dan is er het kostuum van The Flash, dat vooral wat minder breed gemaakt is. Het kostuum dat hij nu draagt ziet er ook een stuk lichter uit, wat meer past bij een personage als dit.

Bekijk de afbeelding
Justice League draait vanaf 16 november 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair