Humor

Eerste versies kostuums Flash en Cyborg onthuld

Hoe zagen de superhelden er bijna uit?

door Jim Pedd om 09:11 in Humor
Elke keer als een kostuum wordt onthuld van een nieuwe superheld, wordt dat breed uitgemeten op het internet. Dat gebeurde vorige week nog toen regisseur Zack Snyder het nieuwste pak van Batman (Ben Affleck) in Justice League onthulde. Natuurlijk gaat er aan zo'n onthulling een heleboel werk vooraf. Vandaag hebben we van Ironhead Studios dan ook een beeld van vroege versies van de kostuums van The Flash (Ezra Miller) en Cyborg (Ray Fisher). Onderstaand beeld laten zien dat de twee personages in eerste instantie behoorlijk andere kostuums hadden.


Het grootste verschil met het kostuum dat Cyborg in de eerste trailer draagt, is vooral het masker. Op de maquette hierboven is te zien dat hij een volledig gezichtsmasker zou krijgen, maar waarschijnlijk heeft men anders besloten om acteur Ray Fisher ook zichtbaar te houden.


Dan is er het kostuum van The Flash, dat vooral wat minder breed gemaakt is. Het kostuum dat hij nu draagt ziet er ook een stuk lichter uit, wat meer past bij een personage als dit.


Justice League draait vanaf 16 november 2017 in de bioscoop.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Ben blij dat het niet die pakken op de 1e foto zijn geworden.

Falcon Knight

Avatar

Dat Flash kostuum is precies hetgene wat hij draagt in die vreemde tijdreis nachtmerrie waarschuwing scene, dus waren deze kostuums misschien bedoeld voor de Knightmare scene?

meanrat

Avatar

Ik lach me rot. Omwille van het feit dat dit artikel in de categorie "humor" staat.

On topic: Ik volg deze superhelden niet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair