Daniel Craig absolute nummer één voor 'Bond 25'

Daniel Craig absolute nummer één voor 'Bond 25'

De producenten hopen dat hij terugkeert.

Sinds de verschijning van Spectre (2015) hebben we al heel wat berichten besteed aan het wel of niet aanblijven van Daniel Craig als 007 voor Bond 25. Eigenlijk wordt al aangenomen dat Craig, die zelf al eens aangaf er geen kracht meer voor te hebben, niet terugkeert. De producenten houden echter hoop.

Tegenover BBC gaf Callum McDougall, uitvoerend producent van de laatste vier Bond-films, aan dat producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson Craig zien als de "absolute nummer één" voor de rol in de volgende Bond-film.

i]"Ik zou het graag willen weten,"[/i] zegt McDougall op de vraag of hij weet of Craig terugkeert. "We zijn dol op Daniel. We zouden hem graag zien terugkeren als Bond. Zonder enige twijfel is hij de absolute nummer één voor Michael G. Wilson en Barbara Broccoli. Ik weet dat ze hopen dat hij terugkeert."

McDougall gaf ook aan dat als Craig bereid is om terug te keren de rol "compleet" aan hem is. Dit betekent dat hij creatieve vrijheid zou krijgen bij het invullen van de rol die hij ook speelde in Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008) en Skyfall (2012).

Of de logische wens van de producenten ook vervuld wordt, valt te betwijfelen. In 2015 zei Craig tegenover Time Out het volgende over een terugkeer: "Ik zou liever dit glas breken en mijn polsen doorsnijden. Nee, op dit moment niet. Helemaal niet. En dat is prima. Ik ben er nu klaar mee. We zijn klaar. Het enige dat ik wil is verdergaan."

Een verschijningsdatum voor Bond 25 is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair