Officiële synopsis voor 'War for the Planet of the Apes'

Officiële synopsis voor 'War for the Planet of the Apes'

De confrontatie met het menselijke leger is aanstaande.

Ondanks dat de film volgend jaar zomer verschijnt is het tot op heden ijzig stil gebleven rond de derde moderne Planet of the Apes-film. Het stilzwijgen wordt snel doorbroken aangezien 20th Century Fox de eerste beelden gaat vertonen tijdens New York Comic-Con van volgende week. Een eerste synopsis voor War for the Planet of the Apes gaat eraan vooraf.

"In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk in de veelgeprezen blockbuster-franchise, staan Caesar en zijn apen voor een dodelijk conflict met het leger van de mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de apen enorme verliezen leiden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en start hij zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Zijn tocht zet Caesar en de kolonel oog in oog en leidt tot een epische slag die de toekomst van beide soorten en de planeet zal bepalen."

Het derde deel volgt op Rise of the Planet of the Apes (2011) en Dawn of the Planet of the Apes (2014), gezamenlijk goed voor bijna $1,2 miljard aan de wereldwijde box office. De regie ligt in handen van Matt Reeves (Cloverfield) en de belangrijkste rollen zijn voor Woody Harrelson, Judy Greer, Andy Serkis, Steve Zahn en Max Lloyd-Jones. Vanaf 13 juli in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair