Trailer/Poster 'Fist Fight': Charlie Day en Ice Cube gaan matten

Trailer/Poster 'Fist Fight': Charlie Day en Ice Cube gaan matten

Twee leraren krijgen het met elkaar aan de stok op de laatste dag van school.

Nadat er eerder deze week een aantal afbeeldingen van Fist Fight op het net verschenen, heeft New Line Cinema nu de eerste trailer van de komedie vrijgegeven. Ook is er een poster beschikbaar. Hoofdrollen in de film van Richie Keen (tv-serie It's Always Sunny in Philadelphia) zijn voor Charlie Day en Ice Cube, die verstrikt raken in een vuistgevecht.

Beiden zijn leraren op een school, maar de één raakt zijn baan door de ander kwijt. Wat volgt is een hectische dag voor de zwakkeling van de twee, wat tevens de laatste dag van school is. Uiteraard kijkt iedereen naar het gevecht uit, leraar en leerling. Day's personage tracht met veel moeite onder het gevecht uit te komen. Bekijk de trailer maar om te zien wat hij ervan bakt.



Christina Hendricks, Jillian Bell, Dennis Haysbert, Dean Norris en Tracy Morgan vullen de cast aan. Evan Susser en Van Robichaux zijn de twee mannen achter het verhaal. Momenteel is er nog geen Nederlandse releasedatum. Eind februari 2017 komt Fist Fight in ieder geval uit in de VS.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair