Video

Opnames 'Justice League' afgerond

J.K. Simmons ook in Batman-solofilm.

door Bram de Groot om 14:07 in Video
Aquaman-acteur Jason Momoa heeft via een Instagram laten weten dat de opnames voor Justice League zijn afgerond. Samen met de rest van de cast & crew hebben ze de wrap party ondertussen achter de rug. De laatste opnames vonden plaats in Londen en deze duurden zo'n zes maanden.

Tegenover Extra sprak acteur Ben Affleck kort over Justice League en "The Batman." Zo liet hij weten dat J.K. Simmons ook te zien zal zijn in de Batman-solofilm die hij zelf zal regisseren. Ook zei hij iets over de onlangs onthulde tactische uitrusting van Batman:

"Er zijn twee pakken in Justice League. Eentje hebben we al gezien en de andere is er eentje die hij uitbreid vanwege het doel van een missie, waarover ik niets kan zeggen. Maar het was een moment voor hen om met het pak te spelen en er dingen aan toe te voegen en meer tech te maken. En dat hebben ze goed gedaan."


Over ruim een jaar draait Zack Snyders Justice League in de Nederlandse bioscoop. De Batman-solofilm verschijnt in 2018 of 2019.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

draganta

Avatar

Enkel nog alle goede scenes knippen en ze zijn klaar.

Mav Damian

Avatar

Is wel snel gedaan voor een grote film als dit.

Ed Crane

Avatar

@Mav Damian:

Neuh. Ze zijn vrij kort na de première van BvS aan het filmen geslagen, zo'n 6 maanden opnamen is juist een flinke tijd.

NieuwsFilm

meest populair