Mini-Dinobots naar 'Transformers: The Last Knight'

Mini-Dinobots naar 'Transformers: The Last Knight'

Koning Arthur, Nazi's en... mini-dino's.

Niet alleen zijn er mogelijk Nazi's te zien in Michael Bays Transformers: The Last Knight, het lijkt erop dat de regisseur ook een nieuwe variant van de Dinobots (die in Age of Extinction geïntroduceerd werden) gaat laten zien. Het zou gaan om kleine varianten van de gigantische robots.

Acteur Mark Wahlberg vertelde tijdens een Q&A op zijn Faebook-pagina namelijk dat ze erin te zien zijn. "Transformers: The Last Knight heeft een erg cool nieuw verhaal, het draait om een man op de vlucht. Sir Anthony Hopkins zit er ook in. We hebben een coole nieuwe cast, coole nieuwe robots, coole nieuwe schurken en wat coole nieuwe Dinobots. Ik denk dat jullie vooral de Mini-Dinobots geweldig gaan vinden."

Daarmee zijn er weer wat kleine details rond de film naar buiten gekomen. Lange tijd was er grote geheimhouding, dus het is mooi om nu wat te weten te komen. The Last Knight zal in elk geval ook Koning Arthur laten zien en mogelijk dus ook de Nazi's. Volgens een nieuw gerucht draait deze film om tijdreizen en gaan Optimus & co. naar Nazi-Duitsland.

De film draait vanaf 22 juni 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair