Vervolg 'The Girl With The Dragon Tattoo' lijkt echt van de baan

Vervolg 'The Girl With The Dragon Tattoo' lijkt echt van de baan

Rooney Mara heeft de hoop helemaal opgegeven.

Na de Zweedse verfilmingen regisseerde David Fincher de Amerikaanse filmversie van het eerste boek van de Millennium-reeks van wijlen Stieg Larsson. Ondanks een goed ontvangst (RT = 86% en IMDb = 7,8), een meer dan redelijke Box Office-score en flink wat berichtgeving is de tweede film nog steeds niet verschenen. Actrice Rooney Mara blijkt de hoop ondertussen ook te hebben opgegeven.

Op de vraag van de website Screen of ze nog terug zou willen keren zei de actrice, ook bekend uit films als Carol en Kubo and the Two Strings: "Ja, ik sta er nog steeds voor open, maar ik ben de hoop ondertussen verloren."

Met een budget van $90 miljoen en met Mara en Daniel Craig in de hoofdrollen kwam de The Girl With The Dragon Tattoo in 2011 tot een wereldwijde Box Office-score van $232,6 miljoen.


Verleden jaar werd nog werd gemeld dat Sony Pictures het geheel wou resetten door zowel 'The Girl Who Played With Fire' als 'The Girl Who Kicked the Hornet' niet te verfilmen en in te zetten op een verfilming van het vierde boek 'The Girl in the Spider's Web,' geschreven door David Lagercrantz aangezien Larsson in 2004 overleed. Over deze opleving, met mogelijk Alicia Vikander (The Man from U.N.C.L.E., Ex Machina) als Lisbeth Salander, is tot op heden niets meer vernomen.

NieuwsFilm

meest populair