Nieuwe glimp van Pennywise op set 'IT'

Bill Skarsgård vervult de rol.

Uiteraard is het niet de allergrootste film van 2017, maar het is er zeker één om naar uit te kijken: de nieuwe verfilming van Stephen Kings 'It' uit . Tot op heden zagen we nog weinig van de langverwachte horrorfilm en ook onderstaande setfoto geeft eigenlijk weinig prijs. Toch krijg je een nieuwe glimp op Pennywise, een van de verschijningen van "het."

In de nieuwe IT wordt de rol van de clown Pennywise gespeeld door Bill Skarsgård (The Divergent Series) en een tijdje terug zagen we de enge verschijning nog in vol ornaat. De onderstaande foto werd genomen op de set die onlangs is opgedoekt, aangezien de opnames voor de film van Mama-regisseur Andy Muschietti een paar dagen geleden officieel zijn afgerond.


Bekijk de afbeelding

Andere rollen in de film worden ingevuld door Javier Botet (The Leper / IT), Jaeden Lieberher (Bill Denbrough), Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs en Jack Grazer. De laatste zes namen vormen de bekende "The Losers Club," uiteraard ook te zien in de oorspronkelijk tweedelige miniserie uit 1990. Vanaf 7 september 2017 draait de film IT in de Nederlandse filmzalen.



NieuwsFilm

meest populair