Teaserposter & -promo 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Teaserposter & -promo 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

De teaser trailer verschijnt vannacht!

Walt Disney Pictures zendt vannacht tijdens de laatste afleveringen van Fear the Walking Dead op AMC de teaser trailer uit voor Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Hieronder zie je de teaserposter & aankondigingspromo.

Het vijfde deel in de reeks komt van de hand van het Kon Tiki-duo Joachim Rønning en Espen Sandberg en uiteraard keert Johnny Depp terug in de rol van de Captain Jack Sparrow. Naar verwachting trekt Orlando Bloom dit keer meer de aandacht, als zijn personage Will Turner. Bloom keert terug nadat hij in het vierde deel, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011), niet te zien was.


In Dead Men Tell No Tales ontsnappen de nodige geestenpiraten, geleid door Sparrows oude aartsvijand Captain Salazar, uit de Devil's Triangle. Ze hebben maar één doel: alle piraten die bestaan vermoorden. Sparrows enige redding is de legendarische drietand van Poseidon, een krachtig artefact dat zijn bezitter totale controle over de zeeën geeft.

Andere rollen zijn voor onder meer Geoffrey Rush (Captain Barbossa), Javier Bardem (Captain Salazar), Kaya Scodelario (Carina Smyth), Brenton Thwaites (Henry) en Paul McCartney. Oorspronkelijk stond Pirates 5 gepland voor de zomer van 2015, maar door financiële uitdagingen en een wisselende betrokkenheid van Depp staat de blockbuster nu aanmeren op 26 mei 2017.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair