Ben Affleck over titel van en villain in zijn Batman-film

Ben Affleck over titel van en villain in zijn Batman-film

En wat vond hij van het ontvangst van Batman v Superman?

Eind 2018 of begin 2019 verschijnt naar verwachting de Batman solofilm van en met Ben Affleck in de bioscoop. De filmmaker heeft tijdens een interview laten weten dat de titel hoogstwaarschijnlijk The Batman wordt. Ook sprak hij over de slechterik die onlangs werd onthuld.

Affleck tegenover The Associated Press: "De film krijgt, denk ik, de titel The Batman. Deze hanteren we nu. Ik zou hem nog kunnen aanpassen. We werken nu aan het script en dat gaat goed. Ik ben er erg enthousiast over."

En wat heeft hij te zeggen over de slechterik Deathstroke, die hij zelf recent onthulde: "Hij is een geweldige slechterik. Ik had gewoon een instinctief gevoel dat hij goed zou passen bij Batman. Weet je, ik ben ook een groot bewonderaar van dat personage, zeker van de manier waarop ze hem in de New 52 neerzetten."

Tegenover Fox 5 DC liet Affleck weten wat hij van het wisselende ontvangst van Batman v Superman vindt: "Het is interessant. Het was een grote hit. Nog nooit gingen zoveel mensen naar een film waarin ik een aandeel heb. Bepaalde mensen wilden graag een lichtere toon. De toon heeft niets met kwaliteit te maken. Dat is subjectief, toch? De toon van de film kwam erg overeen met het boek van Frank Miller [The Dark Knight Returns], welke ik geweldig vind. Ik ben blij dat zoveel mensen zijn gegaan en de film leuk vonden."



NieuwsFilm

meest populair