Eerste trailer van Jordan Peele's thriller 'Get Out' is trippy

Eerste trailer van Jordan Peele's thriller 'Get Out' is trippy

Een Afrikaanse Amerikaan bezoekt de vreemde familie van zijn blanke vriendin.

Komiek Jordan Peele heeft het lachen en brullen achter zich gelaten voor het maken van de horror/thriller Get Out, waarvan je hieronder de eerste trailer kan zien. In de hoofdrollen zien we Daniel Kaluuya (Sicario) en Allison Williams (tv-serie Girls). Peele heeft zijn regiedebuut zelf geschreven. Zoals hij eerder beloofde zou zijn film rassenverhoudingen behandelen. Zie hieronder het resultaat.

Chris (Kaluuya) en z'n vriendin Rose (Williams) zijn al een tijdje bij elkaar. Ze wilt dat hij haar ouders ontmoet tijdens een gezellig weekendje weg. Gladjes verloopt de ontmoeting met haar ouders Missy (Catherine Keener) en Dean (Bradley Whitford) niet helemaal. Chris krijgt in het begin zelfs het idee dat ze vreemde trekjes vertonen omdat ze de interraciale relatie van hun dochter niet goedkeuren, maar naar mate het weekend vordert komt hij oog in oog te staan met verontrustende, hypnotiserende ontdekkingen.



Blumhouse Productions en QC Entertainment, de producenten, zijn niet onbekend met het maken van horrors. Op hun naam hebben ze titels als The Veil, Insidious en Cybernatural staan. Get Out verschijnt eind februari 2017 in de Amerikaanse bioscoopzalen. Of wij Peele's regiedebuut op het witte doek mogen zien, is nog een vraag.

NieuwsFilm

meest populair