Geen Agent Carter achtige rol voor Chris Pine in DC-universum

Geen Agent Carter achtige rol voor Chris Pine in DC-universum

Zijn rol in Wonder Woman was een eenmalig iets.

Volgens jaar maakt Chris Pine zijn debuut in het filmuniversum van DC en Warner Bros. Hij doet dat in Wonder Woman, waarin hij Steve Trevor speelt, de mogelijke liefde van Gal Gadots Diana Prince. Het lijkt er nu op dat Pine's avontuur in de film van Patty Jenkins een eenmalig iets wordt.

Waar actrice Hayley Atwell als Peggy Carter regelmatig terugkeerde in Captain America-films, wil Pine dat niet. "Nee", vertelde hij kortweg tegen The Huffington Post. Niet dat Pine het overigens vervelend heeft gehad op de set van de film, in tegendeel:

"Het was erg leuk om verliefd te worden op Gal Gadot. Het was leuk om wat komedie te mogen doen. Het was leuk om de actie te filmen. De rol vroeg voor al die dingen, dus dat was leuk. Wat ik er vooral leuk en spannend aan vind... anders, is dat een mooi liefdesverhaal centraal staat in deze actiefilm, en ik denk niet dat je dat vaak ziet in dit soort films."

In Wonder Woman strandt soldaat Steve Trevor op een vreemd eiland. Daar treft hij alleen maar vrouwen aan, allemaal met hun eigen superkrachten. Onder hen bevindt zich prinses Diana, met wie hij al snel een speciale band opbouwt. Steve vertelt haar over een grote oorlog die in de buitenwereld woedt en zij besluit mee te gaan om er een einde aan te maken.

De film draait vanaf 1 juni 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair