Wasp ook in 'Avengers 4' te zien

Wasp ook in 'Avengers 4' te zien

Maar niet in Infinity War.

Met Ant-Man maakte Marvel een einde aan Phase 2 van zijn filmplannen. Niet alleen werd daarin Paul Rudd als de titelheld geïntroduceerd, ook maakten we kennis met de dochter van Hank Pym (Michael Douglas), Hope (Evangeline Lilly). De film liet haar niet in het kostuum van de Wasp zien, maar het vervolg, Ant-Man and the Wasp, zal dat wel gaan doen. Nu vertelt Lilly waarom ze zin heeft in die film, maar ook dat ze in Avengers 4 mag spelen.

"Ik kijk ernaar uit, omdat het in essentie de oorsprong van de Wasp wordt. Natuurlijk zullen we zien hoe ze voor het eerst het kostuum aantrekt, en dan rondvliegt en haar ding gaat doen. Maar daarop is er nog een Avengers-reeks die uitkomt, ik geloof een tweedelige film en Wasp zit niet in het eerste deel, maar wel in het tweede, omdat ze de onthulling willen bewaren voor Ant-Man and the Wasp."

Ant-Man and the Wasp staat gepland voor juli 2018. Avengers: Infinity War deel 1 voor mei 2018 en het vervolg, waarin Lilly dus wel te zien is, staat gepland voor release in mei 2019.



NieuwsFilm

meest populair