'Power Rangers' is 'Chronicle 2.0'

'Power Rangers' is 'Chronicle 2.0'

Aldus Max Landis.

Met zijn script voor Josh Tranks Chronicle (2012) wist schrijver Max Landis naam te maken in Hollywood. Toen je afgelopen weekend de trailer van Power Rangers zag, zal je het waarschijnlijk zelf ook hebben gedacht: "dit heeft wel wat weg van... Chronicle!" En dat is wat Landis ook vindt.

Overigens allemaal niet zo heel raar, aangezien Landis een vroege versie van het script van de nieuwe Power Rangers-film schreef. Op Twitter liet Landis weten verrast te zijn dat de film nog zo op Chronicle lijkt: "Het lijkt erop dat ze de schrijver van Chronicle hebben ingehuurd en hij een Power Rangers film schreef, om hem te ontslaan en Chronicle te maken."

"Ik schreef een gekke, sullige retro tiener-actieavonturenfilm. Ze hebben me ontslagen en ongeveer vijf schrijvers verder lijkt het erop dat ze Chronicle hebben gemaakt," aldus Landis in een tweede Tweet.





De gekleurde vijf worden gespeeld door RJ Cyler (Billy Cranston / The Blue Ranger), Naomi Scott (Kimberly Hart / The Pink Ranger), Ludi Lin (Zack Taylor / The Black Ranger), Becky G. (Trini Kwan / The Yellow Ranger) en Dacre Montgomery als Jason Lee Scott a.k.a. The Red Ranger. Ze nemen het op tegen de krachtige slechterik Rita Repulsa, gespeeld door Elizabeth Banks. De jonge helden staan er niet helemaal alleen voor. Hun mentor is Bryan Cranstons Zordon. Vanaf 23 maart 2017 in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair