Mysterieuze foto's Wolverine-film 'Logan' & X-23 plotdetails onthuld

Vrouwelijke opvolger voor Wolverine.

Op het Instagram-account wponx blijven nieuwe foto's opduiken vanaf de set van of uit de superheldenfilm Logan. Dit keer krijgen we een blik op een nog onbekend personage en een mogelijke belangrijke locatie in de film. Tevens lijkt er meer bekend over de verhaallijn.

De geruchten dat X-23 in de film gaat verschijnen lijken ondertussen bevestigd. Wie de rol speelt is nog niet bekend, maar de hand van Laura Kinney zou al te zien zijn op de teaserposter van een paar dagen geleden. Ook de rol van Richard E Grant is bekend. Volgens TheWrap is hij te zien als Zander Rice, in de comics de zoon van Dale Rice die werkt bij het originele Weapon-programma en door Wolverine wordt vermoord. De zoon is daarna verantwoordelijk voor de creatie van X-23 en zint op wraak.

Hiermee wordt duidelijk dat de film een combinatie is tussen het geliefde Old Man Logan-verhaal en een herkomstverhaal van X-23, een kloon van Wolverine. En zo wordt Kinney waarschijnlijk de opvolger van Hugh Jackman in de X-Men franchise.

Hieronder de twee nieuwe wponx foto's. Aangezien deze zwart-wit blijven zou je kunnen afvragen of de complete film eventueel in grijstinten is... We zien het vanaf 2 maart, aangezien vanaf dat moment de film van James Mangold op het witte doek verschijnt.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

En dan zijn er ook nog twee storyboard-afbeeldingen tentoongespreid door regisseur Mangold. We zien Wolverine in actie. Het lijkt erop dat Wolvie de ramen bewerkt van de truck van het personage van Boyd Holbrook (Gone Girl, Narcos), die de leider van de Reavers speelt. De trailer lijkt steeds dichterbij te komen...


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair