Nieuwe trailer 'Wonder Woman'

Nieuwe trailer 'Wonder Woman'

Nog even in het Russisch.

De eerstvolgende DC-superheldenfilm wordt Wonder Woman, de eerste in jaren waarin een vrouwelijke held de lead heeft. Hieronder zie je een nieuwe trailer. Ten opzichte van de Comic Con-trailer zijn er enkele nieuwe beelden, en deze is nog even in het Russisch. Mocht er een Engelstalige verschijnen, dan volgt uiteraard een update.

In de film zien we het herkomstverhaal van Diana Prince a.ka. Wonder Woman, die we al kort zagen in Batman v Superman, en de titelrol wordt gespeeld door Gal Gadot. Enkele maanden later duikt ze weer op. Dan naast haar mede-Justice League strijders in Zack Snyders Justice League. Wonder Woman verschijnt op 1 juni 2017 in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscopen.



In Wonder Woman van regisseur Patty Jenkins (Monster, 2003) verlaat de Amazoneprinses haar weelderige tropische eiland om te leven in een wereld met stedelijke stadsgezichten van glas en staal. Opgeleid door Griekse krijgers en uitgerust met uitzonderlijke gaven is ze de afgezant van de goden die zal uitgroeien tot een van de grootste heldinnen ooit. Naast Gadot zien we ook Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, Lisa Loven Kongsli, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya en Lucy Davis.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair