Vervolg 'Spider-Man: Homecoming' al in de maak

Vervolg 'Spider-Man: Homecoming' al in de maak

Tom Holland weet nog niet of hij in de derde Avengers-film speelt.

Recent werden de opnames van Marvel/Sony-film Spider-Man: Homecoming afgerond. Toch blijkt acteur Tom Holland al in gesprek te zijn met de studio's over een eventueel vervolg. Daarnaast wordt er gekeken naar de mogelijkheid van een rol in Avengers: Infinity War, al is dat nog verre van zeker.

"Mijn volgende project kan ik je niet over vertellen," begon Holland. "Maar we hebben net Spider-Man afgerond en we praten over de tweede en wie de schurk wordt en waar we heen willen met het verhaal." Mocht je denken dat 't volgende project die Avengers-film wordt, blijkt dat nog niet zeker te zijn. "Er wordt nog over gesproken. Ik geloof dat er een deal aan zit te komen, maar weet niet zeker wat die precies inhoudt."

De acteur voegde daar verder nog aan toe dat de kostuums die hij moest dragen tijdens de opnames niet heel prettig zaten. Maar dat hij "zoveel mogelijk stunts zelf" gedaan heeft. "Er waren echter een paar dingen die ik niet mocht doen." Daarvoor waren er "ongelofelijk getalenteerde stuntmannen die me tijdens het heel proces geholpen en ondersteund hebben. Als ik me onzeker voelde over een stunt, kwamen zij naar me toe, lieten ze zien hoe het moest en hielpen ze me bij de uitvoer."

Spider-Man: Homecoming is de eerste solofilm van Marvel over het personage, sinds dat in Captain America: Civil War zijn opwachting maakte in het filmuniversum van de comicboer. Vanaf 6 juli 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair