'The Batman' mikt op oktober 2018

'The Batman' mikt op oktober 2018

Opnames zouden aankomende lente starten.

Ondanks dat schrijver, regisseur en hoofdrolspeler Ben Affleck onlangs nog aangaf dat er nog heel wat gedaan moet worden voordat The Batman er is, lijkt het erop dat er achter de schermen toch zeker wel één en ander geprepareerd wordt om de opnames snel te laten starten.

Acteur Joe Mangianello (Magic Mike XXL), die in de film te zien zal zijn als de slechterik Deathstroke, liet in een interview met Entertainment Tonight weten dat de opnames aanstaande lente beginnen.

De opnames duren hoogstwaarschijnlijk niet langer dan een half jaar en tot op heden trekt Warner Bros. voor een DC-film ongeveer een jaar uit voor de post-productie en promotiecampagne. Mocht dit daadwerkelijk het geval zijn, dan lijkt het erop dat de film in het vierde kwartaal van 2018 zou kunnen gaan verschijnen.

Zo startten de opnames voor Wonder Woman november 2015 en eindigde in mei 2016. De film verschijnt 13 maanden later op 2 juni 2017.

Op 5 oktober 2018 staat nog een plekje vrij in het DC-rooster. Een ander open plekje is 1 november 2019. Uiteraard bestaat de kans dat Warner en DC (binnenkort) met een compleet aangepast rooster komen.



NieuwsFilm

meest populair