Vier korte tv-spotjes voor kerstkomedie 'Office Christmas Party'

Breng deze Kerstmis gezellig op kantoor door!

Rik Timmer 18 oktober 2016 12:47 in Video
December, de maand waarin twee bebaarde mannen in rode uitrustingen ons land ondersteboven zetten met talrijke cadeaus. De karakters in Office Christmas Party hebben echter hele andere zaken aan hun hoofd, zoals het redden van hun banen. Coming Soon heeft vier korte clips van de komedie gedeeld waarin voorbereidingen getroffen worden voor het grootste kerstfeest op kantoor ooit. Bekijk ze hieronder.

Het brein achter het feest is Clay Vanstone (T.J. Miller). Hij hoort van zusjelief Carol (Jennifer Anniston) - de strikte algemene directrice van het bedrijf waar hij werkt - dat de afdeling waar hij fungeert gesloten wordt. Samen met enkele collega's, waaronder Josh (Jason Bateman), Mary (Kate McKinnon) en Tracey (Olivia Munn), tracht hij een groots kerstfeest te plannen waarmee ze indruk willen maken op een potentiële klant. Op deze manier hopen ze hun banen te redden. Iedereen gaat echter iets te ver met het organiseren.

The Switch-regisseurs Will Speck en Josh Gordon hebben de regie in handen, ze schoten naar een scenario van Jon Lucas (Bad Moms) en Scott Moore (21 & Over). De bovengenoemde feestbeesten worden vergezeld door Rob Corddry, Jillian Bell, Jamie Chung, Matt Walsh en Courtney B. Vance. 8 December brengt Paramount Pictures de film in Nederland uit. Bekijk hieronder nogmaals de trailer, plus een poster.


NieuwsFilm