The Reavers bevestigd voor 'Logan'

The Reavers bevestigd voor 'Logan'

De trailer komt er snel aan!

Via onder meer het Instagram-account wponx wordt steeds meer duidelijk over de X-Men spin-off film Logan. Via een nieuwe foto wordt bevestigd dat de Reavers te zien zijn in de derde solofilm rond Wolverine.

Onderstaande foto laat een Reaver zien die zijn vizier op iets of iemand heeft gericht. De Reavers zijn een doorn in het oog van de mutanten, al sinds hun debuut in Uncanny X-Men #229 uit 1988. De Reavers bestaat uit een groep huurmoordenaars die allerlei cybernetische upgrades hebben gehad, waardoor ze een dodelijke tegenstander worden. Het bijschrift op wponx was verhelderend: "Reaver."

Bekijk de afbeelding
De leider van de Reavers is naar verluidt het personage Donald Pierce van acteur Boyd Holbrook (Gone Girl, Narcos). Hem zagen recent nog op een van de zwart-wit (set)foto's.

Logan, tevens de negende en laatste film waarin Hugh Jackman te zien is als Wolverine, is geregisseerd door James Mangold en verschijnt op 2 maart in de Nederlandse bioscoop. De trailer laat waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten. Deze is ondertussen beoordeeld door MPAA, evenals de trailer voor Guardians of the Galaxy Vol. 2.



NieuwsFilm

meest populair