Eerste teaser trailer 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'!

Eerste teaser trailer 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'!

En bekijk een stoere poster.

UPDATE 18:18: Stukken eerder dan verwacht, is er nu ook al de eerste sneak peek op de film! Die kan je hieronder bekijken. De beelden worden begeleid door Hooked on a Feeling van Blue Swede, het themanummer van de eerste Guardians of the Galaxy. In de teaser zien we wat flitsen van de Guardians en een paar actiemomenten. Ook is er een geinig gesprek tussen Star-Lord en Drax (klaarblijkelijk zit het niet goed tussen Star-Lord en Gamora, want "je moet gewoon een sneue vrouw vinden, zoals jij" zegt Drax). En we zien Baby Groot!


En de Nederlands ondertitelde versie:



Regisseur James Gunn heeft zojuist een stoere poster online gezet voor Guardians of the Galaxy Vol. 2. Op het beeld zien we vijf van de hoofdpersonen van de film, maar niet alle Guardians. Ze zien er verder uit als echte rocksterren, wat een geinige indicatie is voor wat we van de film mogen verwachten. Op de poster zie je, van links naar rechts, Nebula (Karen Gillan), Yondu (Michael Rooker), Gamora (Zoe Saldana), Star-Lord (Chris Pratt) en Drax (Dave Bautista).

Het lijkt erop dat dit niet het enige beeld is dat we van de vervolgfilm gaan zien deze maand. De eerste trailer is namelijk geclassificeerd door de BBFC en duurt 89 seconden. De verwachting is dat de beelden voor Doctor Strange vertoond zullen worden, dat volgende week vrijdag zijn première beleeft.

In Guardians of the Galaxy Vol. 2 moet de bende, naast Star-Lord, Gamora en Drax ook bestaande uit Groot (Vin Diesel) en Rocket (Bradley Cooper) vechten om bij elkaar te blijven. Ondertussen proberen ze de mysteries over Star-Lords vader te ontrafelen, worden oude vijanden nieuwe vrienden en krijgen ze hulp van nieuwe personages. Een van die nieuwelingen zal in elk geval Pom Klementieffs Mantis zijn.

Vanaf 27 april 2017 in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair