Aaron Paul naast Olga Kurylenko in sciencefictionthriller 'Android'

De acteur uit 'Breaking Bad' gaat zijn dromen najagen tussen de sterren.

Keeping Mum-regisseur Niall Johnson is bezig met de voorbereidingen van zijn nieuwste film, een sciencefictionthriller met de naam Android. Samen met Matt O'Reilly verzorgde Johnson het scenario. De volgende logische stap was het bijeen verzamelen van een geschikte cast. Volgens The Tracking Board is hem dat gelukt. Johnson heeft de hoofdrollen aan Aaron Paul (Need for Speed) en Olga Kurylenko (Oblivion) gegeven.

Paul speelt een man met veel verdriet. Hij wil namelijk zijn overleden vrouw en zoon terugbrengen door een android naar hun beeltenis te bouwen. In een baan rond de planeet Neptunus voert hij dit project in zijn eenzame ruimteschip uit. De robot begint echter na diens schepping eisen te stellen. De belangrijkste is dat de android een eigen leven wil leiden. Paul's karakter loopt vervolgens in gevaar, wat een gevecht op leven en dood voortbrengt.

Begin volgend jaar wil men de camera's aanzetten in Singapore. Bij de productie zijn Infinite Studios en Fortitude International betrokken. Eerder dit jaar was Paul in de webserie The Path te zien, welke een tweede seizoen krijgt. De Oekraïense heeft onlangs een punt gezet achter de opnames van The Death of Stalin.

NieuwsFilm

meest populair