Steven Seagal heeft een 'Contract to Kill' in nieuwe trailer

Voor het eerst in jaren komt er weer een film met de voormalige paardestaart in de hoofdrol in de bioscoop uit.

"So I guess you're back", zegt de opdrachtgever van Steven Seagal in het begin van de trailer voor Contract to Kill tegen de voormalige paardenstaart. Want "The Great One" kondigde de afgelopen tijd vervolgen aan op ouwe succesnummers Above the Law en Under the Siege, en Contract to Kill lijkt misschien de zoveelste direct-to-video film van Seagal, maar de film wordt zowaar in de Amerikaanse bioscoop uitgebracht begin december.

Daarna zal de film snel op iTunes verschijnen, dus een release in onze bioscopen hoeven we niet echt te verwachten. Misschien is dat ook maar goed ook, want Contract to Kill past zo te zien ondanks de titel niet bepaald in het rijtje met Hard to Kill of Out for Justice, maar is meer in lijn met recent werk als Code of Honor en End of a Gun.

In Contract to Kill neemt Seagal het op tegen een organisatie van internationale Islamitische terroristen die samenwerken met Zuid-Amerikaanse drugshandelaren, de natte nachtmerrie van heel wat Amerikanen. Hij verzamelt een team om zich heen omdat hij niet alle actie zelf meer aan kan, en de gevechten die hij wel zelf doet... laten we zeggen dat in ieder geval in de trailer de montage zijn beste vriend is.



NieuwsFilm

meest populair