Joss Whedon wil 'Star Wars' spin-off maken

Joss Whedon wil 'Star Wars' spin-off maken

De regisseur wilde eerst niet, maar nu toch maar wel.

Goed, wie wil het niet. Maar regisseur Joss Whedon lijkt in het openbaar te lobbyen voor een Star Wars-film. De regisseur werkte jarenlang samen met Marvel en Disney aan The Avengers, maar leek na Age of Ultron wel even klaar te zijn met grootschalige projecten. Dat blijkt niet helemaal te kloppen.

De regisseur, die ooit in de running was voor de regie van The Force Awakens, vertelde tijdens een interview met Complex vertelde Whedon dat hij dolgraag een Star Wars-film wil maken. "Of ik een Star Wars film wil maken? Ja. Ik dacht eerst, 'Ik wil geen Star Wars-film maken, waarom zou ik?' Maar toen zag ik de trailer voor Rogue [One] een tijd geleden en dacht ik, 'Dat wil ik ook!' Een Star Wars-film maken die niet verbonden is aan het grotere plaatje."

Wellicht dat Disney daar wel voor open staat. De regisseur bracht de studio immers al twee succesfilms die allebei meer dan een miljard dollar verdienden aan de wereldwijde box office. Hij kan zo'n grootschalige productie dus zeker wel aan. En laat de studio nou net van plan zijn om elk tweede jaar een spin-off die niet gerelateerd is aan de sagafilms te maken...



NieuwsFilm

meest populair