Meerdere 'Deadpool 2' petities op Internet

Meerdere 'Deadpool 2' petities op Internet

De fans hebben wel de nodige ideeën...

Deadpool was misschien wel de grootste verassing van 2016. Het verhaal, gebaseerd op de meest onconventionele held van Marvel Comics, werd enorm goed ontvangen en een vervolg werd zowat meteen aangekondigd. Maar het vervolg kent al zijn eerste tegenvaller; Tim Miller, de regisseur van het eerste deel, is namelijk opgestapt na meningsverschillen met Ryan Reynolds, als de geruchten tenminste waar zijn. Veel meer is er namelijk nog niet bekend, al wordt er wel reeds druk gezocht naar een andere regisseur en delen al behoorlijk wat fans hun ideeën hierover met elkaar op het internet.

Er gaan meerdere petities rond en de nodige fans beweren dat de beste opvolger van Tim Miller niemand minder dan Quentin Tarantino zou zijn. Zo zei een fan bijvoorbeeld: "Als er een project is waar Tarantino meer dan een miljard dollar mee zou kunnen maken dan is het dit wel. We hebben al mogen genieten van Kill Bill; stel je eens voor dat Tarantino Deadpool 2 zou regisseren in die stijl; dat zou perfect zijn!"

Tarantino maakte eerder al eens bekend een grote fan te zijn van stripboeken en al helemaal van de Marvel's: "Ik lees nu al jaren stripboeken, eigenlijk al vanaf de tijd dat ik een klein jongetje was. Ik ben al jaren geobsedeerd door het Marvel-universum".
Het enige wat hij jammer vindt is dat het superhelden-genre nu pas echt in is en dat hij nu veel minder tijd heeft dan vroeger om er veel van mee te krijgen (buiten het lezen van stripboeken dan).

Een jaar geleden leek het er ook even op dat Tarantino misschien zelf wel een superheldenfilm ging maken en wel over Luke Cage, aangezien dit zijn favoriete personage was: "Ik heb al eens vaker nagedacht over het maken van een Luke Cage film. Als klein jongetje was Cage voor mij namelijk mijn grote held. Hij was veruit mijn favoriet en ik heb al meer dan eens ideeën voor een film zitten uitdenken".

Het enige 'probleempje ' is dat Tarantino liever zijn eigen projecten bedenkt. Mocht er dus een superheldenfilm uitkomen van Tarantino, dan is het zo goed als zeker dus een creatie van Tarantino zelf.

Maar de petitie voor Tarantino als regisseur is niet de enige petitie die de ronde doet. Zo vragen de nodige fans ook voor Ron Perlman, o.a. bekend als Hellboy, die ze gigantisch vinden lijken op het stripboekpersonage Cable en die ze dus de aangewezen persoon vinden om de rol van bad-guy Cable te vertolken.

Mocht je geïnteresseerd zijn en de petitie(s) willen tekenen, dan kan dat op change.org.

NieuwsFilm

meest populair