Blu-Ray Preview: Suicide Squad (Extended Cut)

Blu-Ray Preview: Suicide Squad (Extended Cut)

Wat kun je van de verlengde uitgave verwachten?

Net als Batman v Superman: Dawn of Justice krijgt de eveneens toch best bekritiseerde DC-film Suicide Squad een Extended Cut. De uitgave verschijnt op schijf in december. Hieronder de details.

Meer beeldmateriaal


De voorganger Batman v Superman kreeg nog bijna een half uur aan extra beeldmateriaal. David Ayers Suicide Squad krijgt slechts 11 minuten aan aanvullende scènes. En dit is niet echt heel veel, aangezien door de regisseur eerder werd onthuld dat er meerdere versies van de film zijn en dat er heel wat scènes met Jared Leto's The Joker en Margot Robbie's Harley Quinn zijn gesneuveld op de montagetafel.


Bonusmateriaal

Op de schijf staat het nodige bonusmateriaal, met onder meer:

>> Task Force X: One Team, One Mission: Een featurette waarin wordt gekeken naar de herkomst van de bekende slechteriken uit de comics van DC Comics.

>> Squad Strength and Skills: Een extra waarin wordt gekeken hoe de cast zich fysiek heeft voorbereid op hun rollen.

>> Get the inside story Joker and Harley: Een featurette over het opmerkelijke koppel uit de DC-onderwereld. 'Zij is vergaan en hij is beschadigd. Ze zijn een hels duo.'

>> Chasing the Real: Schrijver/regisseur David Ayer onthult welke de technieken ervoor zorgden dat er een authentieke onwerkelijke wereld neer gezet kon worden.

>> Nog meer: Op de schijf staat ook een Gag Reel, waarschijnlijk iets als een fotogalerij en zo mogelijk een preview van Wonder Woman of Justice League.

Verpakking & Verschijning

Bovenstaande info is afkomstig van de achterkant van een Blu-ray uitgave. Deze lekte via DC Cinematic Reddit. Hieronder die achterkant, gevolgd door eerdere verschenen vormgeving voor de cover. In Nederland verschijnen de Dvd en Blu-ray uitgave op 3 december in het schap. Nog net op tijd voor Sinterklaas!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair