Tim Miller wilde enorm budget voor 'Deadpool 2'

Tim Miller wilde enorm budget voor 'Deadpool 2'

Een budget van 150+ miljoen dollar was zijn gedachte.

Afgelopen weekend werd duidelijk dat regisseur Tim Miller niet terugkeert voor Deadpool 2. Meningsverschillen met Ryan Reynolds over de invulling van het personage Cable en de aanpak waren de boosdoener. The Wrap is door gaan vragen en heeft nieuwe details over de opvallende breuk.

The Wrap geeft aan dat het vervolg werd uitgewerkt, nog voordat de camera's voor het eerste deel Deadpool gingen draaien. In april 2016 werd het vervolg officieel aangekondigd en Miller had toen al wat creatieve meningsverschillen met producent en hoofdrolspeler Reynolds en schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick.

Reynolds, Reese en Wernick willen een vervolg dat veel lijkt op de voorganger: een ranzige komedie met een grillige toon en actie op kleinere schaal. Miller wilde op stilistisch vlak meer op het niveau van een superheldenfilm met een groot budget komen. "Er lagen twee totaal verschillende films op tafel en een ervan was zeker geen Deadpool," aldus een insider tegenover TheWrap.

Miller zou tevens een budget willen dat drie keer zo hoog zou komen te liggen dan bij het eerste deel. Deze kostte 'slechts' $58 miljoen [en leverde ruim $750 miljoen op], dus het budget voor het vervolg zou neerkomen op minimaal 150 miljoen dollar. Reynolds zou een beperkter budget in gedachten hebben.

Ondanks dat Deadpool 2 op dit moment regisseurloos is wordt verwacht dat de opnames snel gaan starten zodat deze begin 2018 kan verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair