Regisseur 'John Wick' lijkt dé man voor 'Deadpool 2'

Regisseur 'John Wick' lijkt dé man voor 'Deadpool 2'

Tim Miller is nog maar net vertrokken.

De een zijn dood, de ander zijn brood. Regisseur Tim Miller is nog maar net vertrokken bij Deadpool 2 en een nieuwe kandidaat voor de regiestoel heeft zich al aangediend. Volgens maar liefst vijf bronnen van de website Mashable zou David Leitch de klus moeten gaan klaren.

Leitch is bekend van de regie van de succesvolle actiefilm John Wick en geen onbekende van hoofdrolspeler en producent Ryan Reynolds. Als stuntcoördinator was Leitch betrokken bij X-Men Origins: Wolverine. Hij is overigens ook een stuntdubbel van Brad Pitt. Ook werkte hij als stuntman aan de films Blade en Daredevil en was hij "second unit director" bij recentere films als Captain America: Civil War en Jurassic World.

Bekijk de afbeelding
Bij de tweede John Wick zat Leitch (zie foto, rechts) niet op de regiestoel. Hij liet de klus geheel over aan co-regisseur Chad Stahelski. Zelf regisseerde hij The Coldest City met Charlize Theron en hij staat in de boeken voor Cowboy Ninja Viking met Chris Pratt en de comicbook-verfilming Bloodshot. De opnames voor Deadpool 2 zouden voorrang moeten krijgen.

Deadpool 2 moet naar verluidt begin 2018 in de bioscoopzalen verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair