Credits-scène 'Doctor Strange' onthult Strange's comeback in MCU

Credits-scène 'Doctor Strange' onthult Strange's comeback in MCU

Meer van Strange vóór Avengers: Infinity War.

Een tijdje terug verklapte een foto vanaf de set van Thor: Ragnarök al dat de kans groot zou zijn dat we Doctor Strange te zien zouden gaan krijgen in die film. Via de gelekte "mid-credits scène" uit Doctor Strange wordt nu duidelijk dat de personages van Benedict Cumberbatch en Chris Hemsworth elkaar ook gaan ontmoeten in de derde Thor-film.

In de korte scène - als je er niets over wil weten stop dan met lezen - zitten Strange en Thor tegenover elkaar en de eerste belooft om mee te helpen zoeken naar Odin, de rol van Anthony Hopkins. Aangezien van Thor wordt verwacht dat hij niet eerder dan in het eind 2017 te verschijnen Ragnarök te zien is, lijkt het meer dan logisch dat de zoektocht naar zijn vader pas dan begint. Hieronder de gelekte scène:


Ondertussen draait Scott Derricksons Doctor Strange in onder meer de Nederlandse bioscoop. Aankomend weekend verschijnt de MCU-film ook in de Noord-Amerikaanse filmtheaters. Taika Waititi's Thor: Ragnarök, waarin onder meer ook de Hulk (Mark Ruffalo) te zien is, draait vanaf 2 november 2017 in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair