Kevin Feige: In de toekomst meer onverwachte samenwerkingen in Marvel-films

Daarbij moet de lijn van Thor: Ragnarok voortgezet worden.

De voortdurende dominantie van Marvel-films aan de wereldwijd box office blijft voortduren en dus lijkt het erop dat de franchise voorlopig blijft. De derde en vierde Avengers-films gelden als afsluitende films voor de helden die we nu al jaren kennen en moeten een nieuwe tijd inluiden. Kevin Feige, studiohoofd van Marvel, vertelde daar nu nog iets over.

Vulture vroeg Feige of er meer team-ups komen zoals die van Thor (Chris Hemsworth) en Hulk (Mark Ruffalo) in Thor: Ragnarok. "Er zijn zoveel mogelijkheden [...] bijvoorbeeld Doctor Strange en Tony Stark. Vooral in Infinity War en de film daarna, zijn er... onverwachte samenwerkingen."

Hij denkt dat er in de toekomst iets intiemere films komen in de franchise. "Ik denk dat het mogelijk wordt na Infinity Wars. Om meer interessante, onverwachte combinaties van personages te hebben. Het gaat nooit bewust om 'nog grootschaliger'. Een van de grootste scènes die we hebben gehad in een film was de strijd op het vliegveld in Civil War, en toen stond het voortbestaan van de planeet niet op het spel. [...] Voor ons gaat het dus minder om steeds grootschaliger spektakel - hoewel we dat in sommige gevallen blijven doen - maar meer om dieper te gaan met de interacties tussen deze personages."



NieuwsFilm

meest populair