Junkie XL vertrekt uit solidariteit met Tim Miller uit 'Deadpool 2'

Junkie XL vertrekt uit solidariteit met Tim Miller uit 'Deadpool 2'

Hij zal de muziek niet langer maken.

Na het vertrek van Tim Miller als regisseur van 20th Century Fox' Deadpool 2, is er nu nog iemand die besloten heeft het project te verlaten. Junkie XL heeft op zijn Facebook-pagina laten weten dat hij het project uit solidariteit met Miller heeft verlaten.

"Tim was de drijvende kracht achter Deadpool en de reden waarom ik ermee aan de slag ben gegaan. Deadpool zonder Tim aan het roer klinkt gewoon niet goed voor mij en dat is waarom ik heb besloten te vertrekken bij dit tweede hoofdstuk", schrijft Junkie XL. Tegelijk laat hij weten dat hij het een moeilijker beslissing vindt.


De voornaamste reden achter het vertrek van Tim Miller als regisseur van de film lag naar het schijnt in creatieve meningsverschillen met acteur en hoofdrolspeler Ryan Reynolds. De twee zouden het niet eens kunnen worden over de opzet van de film; Miller wilde schijnbaar een traditionelere aanpak hanteren dan Reynolds, die eenzelfde film als het origineel wilde maken.

Er is nog geen vervanger gevonden voor Tim Miller, al zijn er naar het schijnt drie kandidaten. David Leitch, Drew Goddard en Magnus Martens zouden strijden om de eer. Vermoedelijk maken Fox en Reynolds snel een keuze, de opnames zouden begin volgend jaar al vans tart moeten gaan.

NieuwsFilm

meest populair