'Wonder Woman'-actrice Gal Gadot is in verwachting

'Wonder Woman'-actrice Gal Gadot is in verwachting

Het wordt haar tweede kind.

De in Israël geboren en getogen Gal Gadot is zwanger. Dat maakte de 31-jarige actrice afgelopen zondag zelf bekend via haar Instagram account met een lieftallige foto. Daarop poseert ze met haar man Yaron Varsano, een onroerendgoedontwikkelaar. Zie de afbeelding hieronder.

Gadot, die twee jaar bij het Israëlische defensieleger diende, en Varsano zijn sinds 2008 gelukkig getrouwd. Vijf jaar geleden beviel ze van hun eerste kind, een dochter. De actrice is vooral bekend van haar rol in de Fast & Furious-reeks. Haar speelfilmdebuut vond plaats in het vierde deel, dat uit kwam in 2009.

So excited to share this wonder with you... #mommyforthesecondtime ✨😉😊💝✨

Een foto die is geplaatst door Gal Gadot (@gal_gadot) op



Ook vult de schone een belangrijke rol in het filmuniversum van DC Comics, namelijk die van halfgodin Wonder Woman. Begin dit jaar maakte ze haar entree met Batman Vs. Superman: Dawn of Justice. Volgend jaar juni verschijnt ze in haar solofilm Wonder Woman.

Tegenover Ellen DeGeneres vertelde Gadot blij te zijn met het karakter, omdat meisjes weinig rolmodellen kunnen vinden in mannelijke superhelden. "Jongens hebben altijd Batman, Superman en Spider-Man gehad. Meisjes moesten het met prinsessen doen."

NieuwsFilm

meest populair